E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Brief aan de website-bezoeker

Beste bezoeker van onze website,

hartelijk welkom.  Ik zou je graag duidelijk willen maken waar ‘BeursBubbels’ voor staat.

BeursBubbels = een magazine in materiële vorm
BeursBubbels = online
BeursBubbels = volledig onafhankelijk

BeursBubbels = een magazine in materiële vorm

BeursBubbels is mijn eigen onafhankelijke nieuwsbrief (een traditionele nieuwsbrief die 48 keer per jaar een gezellig bezoek aan je brievenbus brengt) waarin ik jou wekelijks wil ontvoeren naar de boeiende wereld van aandelen en opties.

Mijn avonturentocht in de beurswereld kent géén grenzen en ik leg mezelf géén beperkingen op in mijn zoektocht naar uitzonderlijke rendementen. Maar tegelijkertijd zorg ik er stééds voor dat mijn aandelenideeën maximaal beschermd zijn tegen mogelijk onheil.
Hoe ik dit doe ? Wel, ik hanteer een rendementsgedreven en beschermende beleggingsvisie en maak gedisciplineerd gebruik van een geïntegreerde aanpak van aandelen en opties.

BeursBubbels wil zich onderscheiden van de andere brieven door het beursfenomeen op een menselijke manier te benaderen. BeursBubbels wil de keiharde wereld van droge cijfertjes, verwrongen balansen, afschrikwekkende ratio's, gluiperige intriges, onmeedogenloze manipulaties en flashy trends becommentariëren d.m.v. een verstaanbare taal, een taal van het hart.

BeursBubbels wil zich kwetsbaar opstellen : tot op de blote ziel gaan als verdriet overwoekert, euforisch door het dak gaan bij intense vreugde.

BeursBubbels heeft, doordat het sinds oprichting steeds koppig heeft vastgehouden aan het originele opzet, een unieke positie ingenomen onder de financiële weekbladen. BB is mettertijd uitgegroeid tot een trendsetter.

Maar er is meer.

BeursBubbels = online

BeursBubbels wil ook op een pluralistische manier informeren.

Dit kan via het aanbieden van bijkomende diensten via het online-platform.

Ik som op wat we online bieden :

  • De creatieve input en inhoudelijke contentbijdragen van de eigen medewerkers worden op het online-platform gekanaliseerd via o.a. de blog, portefeuillebeheer, etc …
  • Projecten en initiatieven die niet via het BB-magazine kunnen gerealiseerd worden, vinden hun weg via de online-module.
  • BeursBubbels biedt financiële info-projecten van anderen aan. Deze diensten worden grondig gescreend op basis van volgende hoofdparameters : toegevoegde waarde aan BB, professionaliteit, onafhankelijkheid.
  • Een wekelijkse publicatie met kwalitatief zeer hoogwaardige beursachtergronden, waar elke belegger of beursgeïnteresseerde zich gratis voor kan inschrijven op de website.

BeursBubbels = volledig onafhankelijk

BeursBubbels zal steeds een betalend concept zijn.

Dit is immers de enige manier waarop wij u een honderd procent eerlijke, ongecensureerde en onafhankelijke mening kunnen blijven verzekeren.

Ik zou het enorm fijn vinden als je mee aan boord zou komen, zodat we mekaars trouwe metgezel kunnen zijn in goede en kwade beursdagen.

Warme groeten vanwege het hele BB-team,

jacky ht

Jacky De Donder
Hoofdredacteur  BeursBubbels