E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten

postzegels

tijdreiziger Alle winnaars mogen volgende week één van deze exemplaren van het boek van Hans Bourlon in de brievenbius verwachten ! Dank aan iedereen die heeft meegedaan en een fijn weekend gewenst !

Lynx nieuw logo    Bekijk HIER de update van kwartaal 3 van mijn aandelenselectie 2019 voor broker LYNX.

kartonnen dozen blog De eerste lading vouwdozen zijn gearriveerd en vormen een kartonnen Toren van Pisa in mijn living. Als dank voor de overstap naar BB 2.0 mag elke BB-abonnee de komende dagen/weken een mysterieus pakje aan z'n deur verwachten. Maar nu is het vooral : inpakken geblazen ...!

opties blog Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar !  Info + inschrijven HIER !

De prijs aan de winnaar werd vandaag verstuurd !

Lynx nieuw logo      Begin dit jaar vroeg broker LYNX.BE mij om 5 aandelen te selecteren waar ik kansen in zag. We zijn nu in de jaarhelft en ik heb een korte update gegeven van de evolutie van deze selectie. Je kan het artikel HIER lezen

mossel optiedag blog De optiecursus is volzet. Aan alle deelnemers : tot binnenkort ! PS : Je mag altijd je belangstelling doorgeven voor een mogelijk volgende sessie, dan word je als eerste verwittigd van een nieuwe datum !

leonidas  Het prachtige boekenpakket en de Leonidas-pralinedoosjes worden maandag 8 april verstuurd ! Veel leesplezier en/of smakelijk !

komt goed icoontje blog  Bekijk het interview met Hans Meus en dr.Luc Colemont (vzw Stop darmkanker) op ROB TV HIER !

Bekijk de videoboodschap van Hans HIER !

Deze actie is t.v.v. Stop Darmkanker. Bekijk de website van Dr. Luc Colemont HIER

BeursBubbels had een tijd geleden een interview met Dr.Luc Colemont. Je kan het interview HIER aanvragen !

Je kan de pins (10 € : de opbrengst gaat volledig naar vzw Stop Darmkanker) ook bekomen via BeursBubbels. Dit zijn de overschrijvingsgegevens  ...

Lees meer: BB-652 : Komt Goed!