Close

Beursinspiratie

BeursBubbels heeft de nederige ambitie om jouw gids te zijn tot het worden van een betere belegger.
Hierin kadert ook het aanbieden van bijkomende inzichten en concrete beleggingsideeën van mensen, initiatieven of projecten die eenzelfde passie met mij en BeursBubbels delen.
BeursBubbels selecteert de participanten in deze rubriek en ontvangt van de participanten hiervoor geen enkele vergoeding.
BeursBubbels kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor de door hen verstrekte artikelinhoud, mogelijke copyright-schendingen of niet-naleving van MIFID en FSMA regels.

Spaarvarkens.be is een initiatief van Pascal Paepen, Jan Reyns en Stefan Willems om mensen te helpen richting financiële onafhankelijkheid. Er is bij de mensen een groot tekort aan financiële kennis en knowhow. Via betrouwbare specialisten en ervaringsdeskundigen willen ze deze twee partijen graag met elkaar in contact brengen.

Spaarvarkens.be betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Spaarvarkens.be

Een probleem met het laden van content.

Vorige

TechnischeSignalen.com bestaat sinds 2002 en is sinds maart 2017 in handen van Edwin Vandamme bv. Deze dienst richt zich op Belgische en Nederlandse beleggers die beleggen in Europese en Amerikaanse aandelen en in opties. De tips en analyses worden verzorgd door Technisch analist Edwin Vandamme die intussen meer dan 20 jaar beurservaring op zijn actief mag schrijven.

TechnischeSignalen.com betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Technischesignalen.com

Euro

De toppen van 15 november en 15 december verbinden in de daggrafiek van de Euro geeft een lijn met een reeks raakpunten. Samen met de lijn onder de bodems van 3 november en 6 januari is er een wigvorm. Woensdag is er rentebesluit van de Fed en...

Goud

Een probleem met het laden van content.

Vorige

Rendement Plus is een educatief en onafhankelijk beursinitiatief van Geert Pelsemaker met de focus op meer rendement behalen door te beleggen in aandelen met vooraf goed het risico te bepalen en te beperken. De invalshoek is : bewuster en geruster beleggen met diverse risicobeperkende methoden, waaronder ook opties kunnen bijdragen tot minder risico en meer rendement, want veiliger beleggen doe je immers om iets op te bouwen waarvan je mag genieten.

Rendementplus.be betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Rendementplus.be

Een probleem met het laden van content.

Vorige
Copyright 2023 by Beursbubbels
Back To Top