Close

Beursinspiratie

BeursBubbels heeft de nederige ambitie om jouw gids te zijn tot het worden van een betere belegger.
Hierin kadert ook het aanbieden van bijkomende inzichten en concrete beleggingsideeën van mensen, initiatieven of projecten die eenzelfde passie met mij en BeursBubbels delen.
BeursBubbels selecteert de participanten in deze rubriek en ontvangt van de participanten hiervoor geen enkele vergoeding.
BeursBubbels kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor de door hen verstrekte artikelinhoud, mogelijke copyright-schendingen of niet-naleving van MIFID en FSMA regels.

Spaarvarkens.be is een initiatief van Pascal Paepen, Jan Reyns en Stefan Willems om mensen te helpen richting financiële onafhankelijkheid. Er is bij de mensen een groot tekort aan financiële kennis en knowhow. Via betrouwbare specialisten en ervaringsdeskundigen willen ze deze twee partijen graag met elkaar in contact brengen.

Spaarvarkens.be betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Spaarvarkens.be

Een probleem met het laden van content.

Vorige

TechnischeSignalen.com bestaat sinds 2002 en is sinds maart 2017 in handen van Edwin Vandamme bv. Deze dienst richt zich op Belgische en Nederlandse beleggers die beleggen in Europese en Amerikaanse aandelen en in opties. De tips en analyses worden verzorgd door Technisch analist Edwin Vandamme die intussen meer dan 20 jaar beurservaring op zijn actief mag schrijven.

TechnischeSignalen.com betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Technischesignalen.com

Spy heeft steun bereikt

De spy (3658.6) is van af de januari top 23.7% gedaald. Een behoorlijke correctie. In de weekgrafiek werd een steunlijn bereikt. Die valt samen met de steun van het 100-weeks gemiddelde. In de dmi is er geen signaal dat wijst op een mogelijke...

Een probleem met het laden van content.

Vorige

Rendement Plus is een educatief en onafhankelijk beursinitiatief van Geert Pelsemaker met de focus op meer rendement behalen door te beleggen in aandelen met vooraf goed het risico te bepalen en te beperken. De invalshoek is : bewuster en geruster beleggen met diverse risicobeperkende methoden, waaronder ook opties kunnen bijdragen tot minder risico en meer rendement, want veiliger beleggen doe je immers om iets op te bouwen waarvan je mag genieten.

Rendementplus.be betaalt geen vergoeding aan BeursBubbels (BB) voor de verleende exposure op de BB-website.

Rendementplus.be

Inspiratiepartner Rendemenplus

Koop ik het of koop ik het niet? Lotus

In deze rubriek ‘Koop ik het of koop ik het niet bekijk ik de pro’s en de contra’s van een aandeel. Vind ik het de moeite waard om erin te beleggen? Vandaag bekijk ik het aandeel Lotus.   Wie is Lotus? Lotus is een Belgische koekjesbakker uit...
Inspiratiepartner Rendemenplus

Mijn 3 favoriete aandelen

Vandaag geef ik voor de krant De Standaard mijn 3 favoriete aandelen voor 2022. Klik op onderstaande foto voor betere leesbaarheid. Doe steeds je eigen onderzoek alvorens je in deze of andere aandelen belegt. Wees je steeds bewust van het risico....

Een probleem met het laden van content.

Vorige
Copyright 2022 by Beursbubbels
Back To Top