Close

Welkom bij Beursbubbels

Jacky de donder

BeursBubbels is mijn informatief beleggingsproject dat ik in 2005 ben opgestart.

Via BeursBubbels wil ik je graag mijn koppige, onbevooroordeelde, onafhankelijke, avontuurlijke doch steeds professionele en eerlijke mening mededelen. Maar ik wil ook je vriend zijn in emoties die onlosmakelijk met de beurs verbonden zijn : Begeleiden als je onzeker bent. Troosten als je tegenslag hebt. Bubbels drinken als je de jackpot wint.

Ik denk wereldwijd, leg mezelf geen beperkingen op qua sectoren of trends, en ik ben vooral actief op de Noord-Amerikaanse beurzen. Ik heb een grote fascinatie voor de biotechsector en ben een overtuigd en ervaren gebruiker van opties in combinatie met aandelen.

Wellicht is de BB-visie voor jou een begin van een volledig nieuwe beurservaring, tenminste als je mij een jaartje de kans geeft om het jou te bewijzen. Ik hoop dan ook dat je aan boord klimt om mijn boeiende reis in de aandelen- en optiewereld samen met mij mee te beleven.

Wie is Jacky De Donder

Jacky heeft 40 jaar actieve beurservaring.

Hij was twintig jaar actief in het beleggingssegment van de Belgische grootbank KBC. Bij deze bank vervulde hij o.a. een pioniersrol in het commercieel uitwerken en begeleiden van opties als essentieel onderdeel van een moderne en goed gestructureerde aandelenportefeuille.

In 2002 richtte Jacky i-strategics op (later omgevormd tot De Donder Consult GCV) dat als doel heeft de passie voor beleggen in aandelen en opties op te wekken en te begeleiden, dit via allerhande informatieve initiatieven. Deze informatiegerichte beursinitiatieven hebben tot op heden geresulteerd in o.a. :

 • De beleggersbrief BeursBubbels 
 • De signaaldienst SpeedBubbels 
 • Portefeuillebeheer AssetBubbels 
 • OptieBubbels: leren en doen 
 • 5 boeken, uitgegeven in eigen beheer en verdeeld door Uitgeverij van Halewijck
 • Honderden gepubliceerde columns onder freelance opdrachtgeving.
 • Voordrachten over beleggen met aandelen en opties. 
 • Seminaries over beleggen met aandelen en opties.
 • Consultancy aangaande portefeuillesamenstelling en vermogensproblematiek. 
 • Begeleider en ideeënleverancier voor de Masterproef (‘Integratie van aandelenopties en optiestrategieën in het kader van een optimaal portefeuillebeheer – empirisch onderzoek’) tot het behalen van de graad Master in de Handelswetenschappen van Yves Limet (Vlekho-academie jaar 2005/2006-Prof. H.Buysse). 
 • Steuner en promotor van startend talent. 
 • Structurele ondersteuning van het Kinderkankerfonds UZ Leuven.

Beleggen met een hart

Uw steun helpt

Jacky is van mening dat als je belegt met een hart én met een maatschappelijk engagement voor ogen - en dus geen puur winstbejag nastreeft - de beurs je als mens zal optillen en dat ook je aandelenportefeuille er beter zal bij varen. Indien je een mooie deal doet op de beurs, waarom dan geen stukje van deze winst doorstorten naar mensen die minder kansen/geluk hebben in het leven en die je hulp heel erg nodig hebben ?

Jacky draagt een mooi project nauw in het hart dat loopt bij UZ Gasthuisberg Leuven en hij garandeert je dat al uw bijdragen ontzettend goed besteed zijn. Het betreft een therapie om de kinderen te helpen hun emoties te verwerken als ze geconfronteerd worden met deze ernstige ziekte. Onder begeleiding van een muziektherapeute kunnen de kinderen zowel in muzikale improvisaties als in liedjes uiting geven aan de volledige waaier van menselijke emoties : angst, verdriet, pijn, vreugde, boosheid. Het project wordt volledig gedragen door sponsoring. Deze dient voor de bekostiging van een therapeute en voor de aankoop, vernieuwing en uitbreiding van het instrumentarium.

 

1. Een vrije storting

Stortingen, met fiscaal attest, ten voordele van het Kinderkankerfonds U.Z. Leuven kunnen gebeuren via:

 

Kinderkankerfonds K.U.Leuven

Rekeningnummer: BE45 7340 1941 7789

Met de noodzakelijke vermelding
"ECE-FOKKF-V5020 - BeursBubbels"

Fiscale attesten worden afgeleverd vanaf 40€

2. Je koopt via onze shop

Een item uit het assortiment ‘Beleggen met een hart’. Je krijgt dan tesamen met het bestelde artikel een bewijs toegestuurd van doorstorting van uw bijdrage.

 

 

Naar de shop

Copyright 2024 by Beursbubbels
Back To Top