E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten

De optiedag voor beginners van oktober is VOLZET ! Dank aan iedereen die heeft ingeschreven : we gaan er samen een serieuze lap op geven !

Indien je graag aan een volgende sessie deelneemt (helaas kan ik me dit jaar niet meer vrijmaken voor een bijkomende sessie), laat het me dan zeker weten, want dan krijg je voorrang qua bekendmaking van een eventuele nieuwe datum.

kartonnen dozen blog De eerste lading vouwdozen zijn gearriveerd en vormen een kartonnen Toren van Pisa in mijn living. Als dank voor de overstap naar BB 2.0 mag elke BB-abonnee de komende dagen/weken een mysterieus pakje aan z'n deur verwachten. Maar nu is het vooral : inpakken geblazen ...!

opties blog Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar !  Info + inschrijven HIER !

Analyse - GERON Corporation/ Edwin/ 13-09-2019
Wat koop ik - POSITIE 4 / Jacky / 13-09-2019

Update : order werd vannacht uitgevoerd !

Analyse - DEUTSCHE POST / Edwin / 13-09-2019
Nieuw biotechaandeel voor BB /Jacky/ 12-09-2019

Zoals je weet ben ik altijd op zoek naar cutting edge  biotechbedrijven : zij die de toekomst van de geneeskunde gaan bepalen. Ik ben momenteel met een nieuw dossier bezig waarvan ik niet weet dat ik het klaar heb voor BB van volgende week. De naam van het aandeel dat representatief is voor deze sector en waarvan ik vandaag heb vernomen dat het in de VS de komende weken veel belangstelling zal krijgen in analistenmiddens en wetenschappelijke milieus, vertel ik je alvast. Zo kan je alvast zélf al wat huiswerk maken ! 

Wat koop ik - POSITIE 4 / Jacky / 12-09-2019

Nieuw (bijkomend) aankooporder in positie 4 !

Flash - SEQUANA MEDICAL / Jacky/ 12-09-2019
BELEGGEN MET EEN HART / Jacky/ 11-09-2019

Vorige week meldde ik aangaande xxx een hoog koersdoel vanwege een analistenhuis. Vandaag is het de herdenking van de 11 september aandslagen en zet ik dit hoog koersdoel in z'n ware en menselijke perspectief.