E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten

Wegens Pinstermaandag is Euronext vandaag gesloten ! De Aziatische beurzen sloten deze ochtend positief af en de futures in de VS laten op dit moment een positieve opening zien.

Wegens Labour Day is Euronext vandaag gesloten. Wall street is open.

Euronext vandaag gesloten wegens Paasmaandag. Wall Street is wél open.

Euronext vandaag gesloten wegens Paasmaandag.

Euronext is gesloten wegens Goede Vrijdag !

Op 1 mei is Euronext + Duitsland + Londen gesloten. De Amerikaanse beurzen zijn open.

Wegens paasmaandag is Euronext vandaag gesloten.

  • 06.00 u : Volgens de BBC wint het Brexit-kamp. Het Britse pond keldert. Het goud en de dollar stijgen. De beurs van japan daalt met 7 %.
  • 09.00 u :Het is nu zeker : Brexit is een feit en de Europese beurzen starten met verliezen van zo'n 10 %. De olieprijs daalt  met 5 % en de stijgers zijn : de Zwitserse frank, de dollar, het goud, de japanse yen en het Amerikaans staatspapier.
  • 10.00 u : de futures van de  Amerikaanse indexen dalen minder hard dan in EU : SP500 : - 3,65 % , de DOW : - 2,65 %, de Nasdaq : - 3,75 %.

Wegens Paasmaandag is Euronext vandaag gesloten.

Ongeacht of je nu voor of tegen het Griekse stemgedrag bent, wat op 5 juli is gebeurd is een historische dag voor heel Europa en dus ook voor ons. In het BB-nummer van morgen geef ik je nog eens mijn persoonlijke visise op het machtsspelletje tussen EU en Griekenland. Mijn aanvoelen wordt na het referendum alleen nog maar bevestigd. Stilaan vallen alle maskers af. De EU is nu aan zet. Het wordt nog een heel boeiend theaterstuk.