E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten

bakharing Bedankt aan iedereen die langs geweest is voor de gratis BB-bakharingdag. De weergoden waren ons goed gezind waardoor de bakharingen en de hamburgers nog lekkerder smaakten dan normaal. Ook het gerstenat vloeide talrijk. Ik heb er van genoten. Nogmaals : bedankt voor jullie aanwezigheid !

 

BB 10jaar 33 items

Beste BB-vrienden, we zijn momenteel bezig met een upgrade van onze software en de implementatie van SpeedBubbels in het platform. Da's op technisch vlak altijd een hele onderneming en dat kan voor tijdelijke ongemakken zorgen bij het site-bezoek en/of inlogging. Indien u met iets problemen zou ondervinden, gelieve dan aub een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met dank voor uw begrip, Jacky.

De asperge-deelname is per heden definitief afgesloten ! Aan al wie morgen de asperges geleverd krijgt : smakelijk !

Toffe info voor BB-lezers : breng een nieuw lid aan en ontvang vanaf vandaag de ...    

Lees meer: Aanbrengcadeau !

Aan al wie heeft meegedaan aan de Ablynx BB-wedstrijd en géén winnaar was : de 'Ricky'-pakketjes voor je kinderen en kleinkinderen zijn ingepakt (wat een job !) en worden morgen allemaal verzonden ! Leve Ricky en bedankt voor jullie enthousiasme en respons !

BB 10 jaar - memorabilia

optiedronken - L B  S  De allerlaatste doos met hét boek over de 'optiedronken avonturen' van Jacky, sexy Lesley, en coole Mr.Black & Mr.Scholes is zonet opengedaan. Nog interesse voor Optiedronken ? Vraag het boek aan gunstvoorwaarden HIER aan.

BB-abonnees die tijdens het lustrumjaar een nieuwe lezer introduceren worden extra bedankt met een waardevolle ...   

Lees meer: Champagne en pralines !

De kogel is door de kerk : het licht staat op groen voor een nieuw BB-boek ! Dit had er al vorig jaar moeten komen, maar zeer onverwachte omstandigheden in mijn persoonlijke omgeving hebben er anders over beslist. Ik had het project al afgeblazen, maar wegens de grote externe druk en eigen (hernieuwde) goesting, begin ik er vanaf volgende week terug met volle inzet aan, al zal het boek een andere wending krijgen dan eerst voorzien was. De cover en de eerste 150 pagina's zijn al klaar. Nog zowat 500 pagina's te gaan.